RAMAYANA dan MAHABHARATA

[Sila isi borang ini hanya SELEPAS bayaran dibuat]

Dengan ini saya menghulurkan bantuan bagi menjayakan penerbitan koleksi cerita “Ramayana” (Bahagian 1-44) dan “Mahabharata” (Bahagian 1-57) yang bakal diterbitkan oleh Uthaya Sankar SB.

Bantuan saya adalah dalam bentuk berikut (Boleh memilih lebih daripada satu):

1) TEMPAHAN AWAL – Tarikh tutup: 30 April 2014 dan nama pembeli akan disenaraikan dalam buku.2) PINJAMAN WANG – Tarikh tutup: 30 April 2014 dan nama TIDAK akan disenaraikan dalam buku. Wang akan dikembalikan (tanpa bunga) dalam tempoh enam bulan selepas buku terbit.


3) PENAJAAN – Tarikh tutup: 30 April 2014 dan nama penaja akan disenaraikan dalam buku.
Editor Bersekutu – Tarikh tutup: 31 Mac 2014. Syarat: membuat tempahan awal (minimum dua naskhah), meminjamkan wang (minimum RM200) ATAU menjadi penaja (minimum RM100).Wang SUDAH diserahkan seperti berikut:
NOTA: Borang TIDAK dilayan jika bayaran BELUM dibuat. Pastikan alamat e-mel dan nombor telefon bimbit yang diberikan adalah betul dan tepat. Slip deposit bank TIDAK perlu dikemukakan sebagai bukti – tetapi sila simpan sebagai rujukan peribadi. Rujuk www.uthayasb.blogspot.com dan www.facebook.com/uthaya untuk perkembangan terkini projek penerbitan ini.

Make a free website with Yola